Sukhumi.Droge scb10-transformatorBlootstelling aan de lucht

  • vrijgavetijd:2022-08-14 21:20:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:379
  • Korte omschrijving:

    Sukhumi.,De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag

Artikel inhoud

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Sukhumi.Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Neibafrance.kgmDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is,Sukhumi.S13-olie ondergedompelde transformator, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.


Sukhumi.Droge scb10-transformatorBlootstelling aan de lucht



De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Eerlijkheid is de basisDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Sukhumi.110 kV-olie ondergedompelde transformator, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten vogels en andere dieren,Sukhumi.Warme transformator met een deklaag, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Sukhumi.fabrikant van droge transformatoren

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Sukhumi.Overige productinformatie
  • Evry op SeineVervaardiging van instapbruggenWat zijn de basisvereisten voor productie?

    Evry op SeineVervaardiging van instapbruggenWat zijn de basisvereisten voor productie?

  • Verwotschawek.kgmVaste hydraulische instapbrugStructurele kenmerken die u moet begrijpen

    Verwotschawek.kgmVaste hydraulische instapbrugStructurele kenmerken die u moet begrijpen

  • MünchenZelfrijdend hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

    MünchenZelfrijdend hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Hamburg-BergedorfKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensEffectieve methode voo

    Hamburg-BergedorfKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensEffectieve methode voo

  • Lelystad.Hydraulisch hefplatform voor ladenGrote analyse van het doel van

    Lelystad.Hydraulisch hefplatform voor ladenGrote analyse van het doel van

  • Zhongshan.Hefplatform heffen hydraulische drukOntwikkelingstrendprognose

    Zhongshan.Hefplatform heffen hydraulische drukOntwikkelingstrendprognose

  • Helne.Lift hydraulisch hefplatformCategorie

    Helne.Lift hydraulisch hefplatformCategorie

  • Phoenix.Elektrisch hydraulisch hefplatformBelangrijk om schade te voorkomen

    Phoenix.Elektrisch hydraulisch hefplatformBelangrijk om schade te voorkomen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!